Autor: Kaubandus.ee • 12. mai 2023

Hesburger avas Eestis 50. restorani

Täna avas külastajatele uksed Hesburgeri 50. kiirtoidurestoran Eestis. Juubelinumbriga restoran rajati Tartusse, Lõuna - Eesti ühe vilkama liiklusega maantee äärde Tartu Ringteel. Restoran kasutab tööks päikeseenergiat. Hesburgeril on Tartus nüüd juba seitse söögikohta.
Hesburger avas 50. kiirtoidurestorani Eestis.
Foto: Aive Hiiepuu

„Meie Tartu laienemine sai väärika numbri – 50! Just äsja avasime uue Hesburgeri Lõunakeskuses ja see on osutunud väga menukaks,“ ütles Hesburgeri turunduse ja rahvusvahelise arenduse juht Ieva Salmela. „Ka Tartu Ringtee ääres loodame rõõmustada paljusid, kel soov kiirelt maitsev toidupaus teha,“ lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757