Autor: Kaubandus.ee • 22. mai 2023

Kaup24 müügiplatvorm sai Soomes avapaugu: esimene ostetud toode oli seljakott

Pigu Hobby Hall Group avas Marketplace'i Soomes. Eesti müüjad saavad nüüd oma tooteid müüa mitte ainult Baltikumis, vaid ka Soomes, kus Marketplace tegutseb HobbyHall.fi nime all.
Pigu Hobby Hall Groupi tegevjuht Florin Filote.
Foto: Pigu Hobby Hall Group

Hobby Hall Groupi koosseisu kuulub ka Kaup24.ee e-pood ja müügiplavorm. Soomes tegutseb Marketplace HobbyHall.fi nime all – kaubamärk, mis on soomlastele tuntud alates 1962. aastast, neist viimased 23 aastat internetipoena.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700