Autor: Kaubandus.ee • 31. märts 2023

80% eestlastest kasutab e-kaubanduse võimalusi

Venipaki läbi viidud uuringust selgus, et 80% eestlastest ostavad interneti vahendusel erinevaid tooteid ning vaid 20% ei kasuta e-kaubanduse võimalusi. Baltimaade usinamaid e-ostjad on leedulased. Enim eelistatakse e-poode füüsilistele kauplustele riiete, jalatsite ja elektroonikakaupade soetamisel.

Uuringust selgub, et agaramad e-kaubanduse kasutajad on 18-39-aastased, kellest koguni 89% soetab interneti vahendusel erinevaid tooteid. Seevastu 60-74-aastaste hulgas ei ole e-kaubandus niivõrd levinud – selles vanuserühmas väitis 36% vastanutest, et ei osta kaupu internetist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757