Autor: Kaubandus.ee • 24. mai 2023

Circle K koondab seoses juhtimisstruktuuri muutmisega

Circle K muudab juhtimisstruktuuri ning kolme Balti turu juhtimise võtab üle Baltikumi ülene juhtkond, mida asub juhtima senine Circle K Leedu äriüksuse juht Skirmantas Mačiukas.
Circle K muudab juhtumisstruktuuri ja koondab ka Eestis.
Foto: Kristjan Teedema

Eesti poolt hakkab Baltikumi juhtkonda kuuluma praegune Circle K Eesti äriüksuse juhi kohusetäitja, juhatuse liige ja personalidirektor Piret Kask, kes asub samaaegselt ka Circle K Baltikumi personalidirektori positsioonile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700