Autor: Maarit Eerme • 3. aprill 2023

Circle K Eesti juht pidi seoses sanktsioonidega ametist lahkuma

Viimased poolteist aastat Circle K Eestit juhtinud Yuri Bryantsev lahkus ettevõtte juhatuse liikme kohalt ning tema asemel kinnitati juhatusse Circle K Eesti senine personalidirektor Piret Kask.
Circle K Eesti juhatuse värske liige Piret Kask.
Foto: Kaupo Kikkas

"Circle K Eesti lähtub oma tegevuses Euroopa Liidu liikmesriikides kehtivatest nõuetest ning tegi EL-i kümnendast sanktsioonipaketist tulenevalt ka muudatusi ettevõtte juhatuses. EL-i kümnes Venemaa suhtes kehtestatud sanktsioonipakett sisaldab nõuet, millest tulenevalt ei ole Venemaa kodanikel ja elanikel lubatud kuuluda selliste Euroopa Liidus registreeritud ettevõtete juhatusse, mis omavad elutähtsat taristut või osutavad elutähtsat teenust," selgitas juhatuse liikme vahetust Circle K Eesti õigusdirektor Nele Laidvee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700