Autor: Kaubandus.ee • 13. oktoober 2021

Circle K personalijuht: teenindussektoris on tööjõukriis kestnud juba pikalt

Tööjõupuudus ei ole ühelegi sektorile enam uudis. Kuidas aga leida töötajad, kui tööle kandideerijate ootused nii tööle kui tööandjale on kiires muutuses, arutleb Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.
Circle K Eesti personalijuht Piret Kask
Foto: Kaupo Kikkas

„Teenindussektoris on tööjõukriis olnud juba pikalt. Võib öelda, et oleme praegu juba ülikriitilises seisus. See tähendab, et oleme pidanud kaaluma ka vajadust lühendada osa Circle K teenindusjaamade lahtiolekuaegu, kuna meil pole piisavalt inimesi, et vahetusi täita,“ sõnas Circle K Eesti personalijuht Piret Kask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070