Autor: Kaubandus.ee • 30. mai 2023

Grenardi avas Viru Keskuses kõrgtehnoloogilise juveelisalongi

Käesoleval aastal tähistab juveelikaupluste kett Grenardi oma 15. tegutsemisaastat Eesti väärisehete turul. Sel puhul avati mai alguses Viru Keskuses uuenenud kontseptsiooniga Grenardi esindussalong.
Grenardi avas Viru Keskuses uuenenud kontseptsiooniga esindussalongi.
Foto: Grenardi

Viru Keskuses avatud Grenardi kauplus on kõrgtehnoloogiline juveelisalong, millel on kaks eraldi klienditeenindustsooni: üks müügisaalis ja teine privaatsema teeninduse jaoks mõeldud VIP-tsoonis. Siin on loodud kõik tingimused selleks, et külastaja saaks lõõgastuda, puhata ja nautida privaatselt konsultandi jäägitut tähelepanu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700