Autor: Heli Künnapas • 19. mai 2023

Viru Keskuse parima teeninduskoha märksõna on personaalne suhtumine

Eilsel uuenenud Viru Keskuse avamispeol kuulutati välja ka 2022. aasta parimad teeninduskohad ning teenindajad. Auhinnad andis üle Viru Keskuse juht Gertti Kogermann.
Viru Keskuse parim teeninduskoht 2022 on Goldtime.
Foto: Kalev Lilleorg

Parima teeninduskohta ja teenindaja tunnustamise eest võistlesid Viru Keskuses asuvad poed ning töötavad teenindajad kogu aasta jooksul. Tunnustuse jagajate puhul oli oluline roll salajastel kontrollostudel, mille käigus saadud infot parimate väljaselgitamisel kasutati.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070