Autorid: Meelis Mandel, Heli Künnapas • 17. mai 2023

FOTOD: Ajaloo suurima uuenduskuuri läbinud Viru Keskuses leiab mitmeid uusi brändipoode

Viru Keskus avab ajaloo suurima uuenduskuuri järel uksed, pakkudes külastajaile 86 uut poodi ja kontseptsiooni. Viru Keskuse juht Gertti Kogermann rääkis Äripäeva hommikuprogrammis, kuidas mõjutasid teetööd keskuse toimimist ning millised on suurimad muudatused.
Viru Keskuse 20 miljonit maksnud uuendustööd said selleks korraks läbi.
Foto: Kalev Lilleorg

"Viru Keskus tänasel kujul sai valmis 20 aastat tagasi ja tarbijakäitumine ning ootused moodsale kaubandusele on muutunud," ütles Kogermann. "See on ka peamisi põhjuseid, miks uuenduskuuri ette võtsime. Tegime seda kahe aasta jooksul suht mastaapselt. See hõlmas kogu keskuse sisu."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757