Autorid: Kaubandus.ee , Heli Künnapas • 12. mai 2023

Euronics avas Viru Keskuses uue kontseptsiooniga kaupluse

Euronics investeeris enam kui 500 000 eurot ja avas Tallinnas Viru Keskuses Eesti esimese uue kontseptsiooniga kaupluse, kus kasutatakse Eestis esimesena kogu kaupluse ulatuses ainult elektroonilisi hinnasilte.
Euronics kasutab uues poes ainult elektroonilisi hinnasilte.
Foto: Andres Raudjalg

Viru Keskuse uuenenud osas reedel, 12. mail avatud Euronics on suurima kaubavalikuga elektroonika ja tehnikakaupade pood Tallinna südalinnas. Uue kaupluse valikust leiab üle 4500 erineva tehnikatoote. Esindatud on kõik peamised väiksemad kodumasinad ja elektroonikaseadmed. Kauplusel on uuenduslik sisekujundus, mis näitab teed Euronicsi järgmistele kauplustele, teatab ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700