Autorid: Kaubandus.ee , Heli Künnapas • 12. mai 2023

Euronics avas Viru Keskuses uue kontseptsiooniga kaupluse

Euronics investeeris enam kui 500 000 eurot ja avas Tallinnas Viru Keskuses Eesti esimese uue kontseptsiooniga kaupluse, kus kasutatakse Eestis esimesena kogu kaupluse ulatuses ainult elektroonilisi hinnasilte.
Euronics kasutab uues poes ainult elektroonilisi hinnasilte.
Foto: Andres Raudjalg

Viru Keskuse uuenenud osas reedel, 12. mail avatud Euronics on suurima kaubavalikuga elektroonika ja tehnikakaupade pood Tallinna südalinnas. Uue kaupluse valikust leiab üle 4500 erineva tehnikatoote. Esindatud on kõik peamised väiksemad kodumasinad ja elektroonikaseadmed. Kauplusel on uuenduslik sisekujundus, mis näitab teed Euronicsi järgmistele kauplustele, teatab ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757