Autor: Kaubandus.ee • 9. mai 2023

Kaupmehed raiskavad jätkuvalt paberist hinnasiltide tõttu aega ja paberit

Kuigi Eesti kauplustes võetakse hoolega kasutusele uusi tehnoloogiaid, näiteks iseteeninduskassasid, mis muudavad ostuprotsessi efektiivsemaks ja teoorias ka paberivabamaks, raisatakse paljudes poodides jätkuvalt suures koguses paberit ühekordsetele paberist hinnasiltidele, mida tuleb pidevalt välja vahetada.
Paberist hinnasilte tuleb pidevalt välja vahetada.
Foto: Raul Mee

Ühendkuningriigi poekett ASDA on näiteks hinnanud, et nende poodides vahetatakse iga nädal välja 3000 paberist hinnasilti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757