Autor: Kaubandus.ee • 31. mai 2023

Pagaritööstuse juht: odavpoodide ketid võtavad jõudsalt kliente endale

Majanduslik seis on viinud tarbija odavpoodide kettidesse ning pagaritoodete koguseline müük kallimates poodides on aasta võrdluses selgelt 10% ringis kukkunud, kommenteeris pagaritööstuse Mantinga Eesti juht Rain Palmiste statistikaameti äsja avaldatud andmeid poodide müügitulu kohta.
Rain Palmiste sõnul on pagaritoodete müük kallimates poodides aasta võrdluses 10% langenud.
Foto: Andras Kralla

“Samas teevad to-go tarbitavad tooted märkimisväärset kasvu, ligi kolmandik aastases võrdluses. Traditsioonilist saia-leiba ning muud eluks vajalikku ostetakse üha enam odavatest poekettidest," lisas Palmiste.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700