Autor: Maarit Eerme • 30. august 2023

Kaubanduse ametikohtade II kvartali palgaraport: juba 8 maakonnas on teenindajate keskmised palgad üle 1000 euro

Kaubandusvaldkonna erinevate ametikohtade teise kvartali palkade värskes ülevaates selgub, et klienditeenindajad teenivad juba kaheksas maakonnas keskmiselt üle 1000 euro brutopalka. Samas tuleb aruandes ka välja see, et hulgi- ja jaekaubandusjuhtide meeste-naiste palgalõhe on suurenenud.
Foto: Markus Spiske / Unsplash

Vaata ülevaadet, milline on kaubanduse tootejuhi, kaubakäitleja, hulgi- ja jaekaubandusjuhi mediaanpalk.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070