Autor: Kaubandus.ee • 2. juuni 2023

Valitsus kiitis heaks e-kaubanduse käibemaksu laekumist parandava eelnõu

Valitsus kiitis heaks käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkavad ELi maksuhaldurid saama infot piiriüleste maksete kohta ja paraneb e-kaubanduse käibemaksulaekumine.
Valitsus kiitis heaks e-kaubanduse käibemaksu maksulaekumist parandava eelnõu.
Foto: Andras Kralla

„Eesti on maksude kokkukogumises küll Euroopas esirinnas, kuid ka meil on veel kitsaskohti, kus saaks paremini. E-poodide käibemaksuauk on üks nendest. Täna me isegi ei tea, kui suur see olla võiks, kuna palju tehinguid jäetakse deklareerimata ja maksud tasumata ning infot nende kohta on pea võimatu kätte saada," rääkis rahandusminister Mart Võrklaev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070