Autor: Kaubandus.ee • 12. juuni 2023

Fairtrade Eestis: Tarbijad teevad vastutustundlike valikuid, kui neile antakse see võimalus

Fairtrade esindaja Eestis Jana Jesmin rääkis, et rõõm on näha Prisma toodete müüginumbrite pinnalt, et tarbijad soovivad vastutustundlikke ja eetilisi tooteid, kui neile antakse võimalus sellist valikut teha.
Prismat külastasid Fairtrade Africa tegevjuht Isaac Tongola ja arenguprogrammide juht Chris Oluoch, Eesti Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil ning Fairtrade Eesti kliendisuhetejuht Jana Jesmin. Pildil Prisma turundus- ja kommunikatsioonidirektor Liina Pärliniga
Foto: erakogu

„Prisma sortimendis on suur valik Fairtrade märgisega tooteid ning juba aastaid tagasi saime Õiglase kaubanduse sõbra tunnustuse. Muuhulgas on Prisma Eestis ainus kauplusekett, mille püsisortimendis on Fairtrade märgisega roosid ja banaanid,“ sõnas Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700