Autor: Kaubandus.ee • 13. juuni 2023

TOP 10: Enim tahetud hooajatööd

Enim tahetud hooajaline ametikoht on tänavu restorani suveabiline, kus populaarseima töökoha nimel on konkureerimas pea pooltuhat töövõtjat, näitab CVKeskus.ee statistika.
Kõige populaarsem hooajatöö on restorani suveabiline.
Foto: Andras Kralla

Suveks vajatakse enim lisatööjõudu teenindussektorisse – iga kolmas hooajaline tööpakkumine annab võimaluse teha teenindavat tööd. Lisaks vajavad tööandjad suvehoojaks abilisi ka turvavaldkonnas (vetelpäästjad ja turvatöötajad suveüritustel) ning toitlustus- ja müügisektoris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070