Autor: Maarit Eerme • 15. juuni 2023

Põhjamaade poed viskavad Venemaal tegutseva suurfirma üle parda, Eesti ketid jätkavad koostööd

Põhjamaade jaekaubandusettevõtted lõpetavad Oreo, Toblerone ja teiste tuntud brändide müüja Mondelezi sortimendi pakkumise seose tõttu Venemaaga. Eesti kaupmehed põhjendasid, miks nemad talitavad teisiti.
Kui Mondelezi tooted kaovad Rootsi ja Norra kaupluste lettidelt, siis Eestis võib neid jätkuvalt leida
Foto: Brad West / Unsplash

Kui mõned lääne ettevõtted müüsid enda Venemaal asuvad varad maha, kui Moskva möödunud aasta kevadel Ukrainasse tungis, siis Mondelez otsustas siiski Venemaale jääda, hoolimata oma töötajate vastumeelsusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700