Autor: Heli Künnapas • 28. juuni 2023

Väikesed raamatupoed tegutsevad ellujäämispiiril, kuid ollakse leidlikud

Koroona ning sõda on muudatusi kaasa toonud paljudes valdkondades. Väikeste raamatupoodide esindajad Haapsalust, Tartust ja Tallinnast räägivad, kuidas viimase aasta jooksul toimuv on neid mõjutanud ning kes on pidanud uksed sulgema.
Väikesed raamatupoed tegutsevad ellujäämispiiril.
Foto: Maaja Hallik

Väikese raamatupoe pidamine sünnib missioonitundest, enamasti palgatöö kõrvalt ning vabatahtlike abiga, tunnistavad mitmed vastanud. Elus püsitakse leidlikult erinevaid üritusi korraldades või omapärast raamatuvalikut pakkudes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700