Autor: Heli Künnapas • 2. juuni 2023

Rahva Raamatu endine juht Priit Peterson on valmis uueks peatükiks

Eelmisel nädalal lõppes Priit Petersoni töösuhe Rahva Raamatuga. Tema tööalases karjääris on käsil uue peatüki kirjutamine. Peterson jagas meiega aga mõtteid, millised olid peaaegu kahe ja poole aasta jooksul Rahva Raamatust saadud kogemused ja õppetunnid.
Priit Petersoni töösuhe Rahva Raamatuga lõppes.
Foto: Kristi Heil

Rahva Raamatul läheb näiliselt hästi. Miks oli sellise ootamatu töösuhte lõpetamise põhjus?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070