Autor: Maarit Eerme • 29. juuni 2023

Hoolimata väljakutsetest tegi Selver rekordilise aastatulemuse

Selveri 2022. aasta müügituli kasvas 4,7% ning ettevõte tunnistab enda majandusaasta aruandes, et müügitulu kasv oli turusegmendi keskmisest aeglasem. Vaatamata sellele tehti möödunud aastal rekordtulemus.
Selveri juht Kristi Lomp
Foto: Liis Treimann

„Hoolimata aina tihenevast konkurentsist on Selveri klient jäänud meile lojaalseks. Oleme selle eest väga tänulikud – see on tunnustus väga heast poepidamisest ja kinnitus, et Selveri äristrateegia on tugev,“ kommenteeris möödunud aasta majandustulemusi Selveri tegevjuht Kristi Lomp. Ta lisas, et väga laia premium-valiku, suurima kodumaise kauba sortimendi ja rikkaliku värske, lahtise ning valmistoidu pakkujana on nad tõstnud lati Eesti jaekaubandusturul kõrgusesse, mida piiratud sortimendi ja tundmatute kaubamärkidega ületada ei ole võimalik. „Eesti klient hindab endiselt kvaliteeti eelistades Eesti tootjate toitu.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070