Autor: Kaubandus.ee • 6. juuli 2023

Tallinna Keskturu detailplaneering võeti Tallinna linna poolt vastu

Tallinna linn võttis vastu Keskturu kvartali detailplaneeringu. Ühtlasi on valmis arhitektuuribüroo Koko poolt koostatud eelprojekt.
Tallinna Keskturu eelvaade

Astri Kinnisvara OÜ juhatuse liige Tarmo Kleimann ütles, et Keskturu detailplaneering on küll vastu võetud, aga protsess on veel pooleli. "Praeguses staadiumis, läheb detailplaneering selle vastuvõtmise järgselt veel avalikule väljapanekule ja kehtestamisele," lisas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700