Autor: Janno Riispapp • 28. juuli 2023

Coop Eesti näeb ostujõudu nõrgenemas

Eesti tarbija ostujõud jääb vähenema niikauaks, kuni inflatsioon rohkem taandub ja palgatõus aitab seda kompenseerida, ütles Coop Eesti juht Rainer Rohtla.
Coop Eesti juht Rainer Rohtla.
Foto: Andras Kralla

Rohtla rääkis Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et Coopi poodide tarbijakäitumisest on näha kampaaniasiltidega ja soodsamate toodete suuremat menu. Samuti ostetakse varasemast väiksemaid pakendeid, märkis ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070