Autor: Kaubandus.ee • 3. august 2023

Rimi Eesti saab uue juhi

Rimi Eesti uueks tegevjuhiks saab pika juhtimiskogemusega Kristel Mets, kes asub ametisse 1. septembril. Senine juht Vaido Padumäe, kes on ettevõttes töötanud üle 20 aasta, asub juhtima Rimi Baltikumi ostuüksust. Kuni 1. septembrini jätkab ta oma kohustuste täitmist Rimi Eesti tegevjuhina.
Kristel Mets

Kristel Mets on juhtinud tuntud kodumaist kaubamärki Breden ning olnud tegevjuht nii Studio Modernas kui Altias. Kristeli sõnul on Rimi Eesti juhtimine põnev väljakutse ja märkimisväärne vastutus sel põneval ajastul, mil klientidel on jaekettide suunas, lisaks toidu ostmisele tekkinud ka väärtuste põhised ootused nagu jätkusuutlikkus ja roheline mõtteviis. "Rimi on juba pikki aastaid tõestanud end vastutustundliku ja innovaatilise poekeskkonnana. Mul on äärmiselt hea meel, et saan olla osa sellest ning tuua oma rahvusvahelise kogemuse Eesti ühte suurimasse jaeketti, sest meie väärtused - turvatunne, jätkusuutlikkus ja mugavad lahendused - on just need, mida ma olen juhina alati kandnud," rääkis Mets.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700