Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2023

Kristiine keskuse I.L.U. kauplus avati uues kuues

Ilusõpradel on taas põhjust rõõmustada, sest Kristiine keskuses taasavas oma uksed I.L.U. pood. I.L.U. ilupoodide kett on oluliselt uuendanud oma kaupluste kontseptsiooni, sortimenti ja brändingut.
Kristiine I.L.U kauplus
Foto: Kalev Lilleorg

“Uuendatud poes on tähelepanu pööratud jätkusuutlikele ja säästlikele lahendustele – plakatid ja valguskastid on vahetunud digiekraanide vastu, täielikult on üle mindud LED-valgustusele ning ehituses kasutatud materjalide valikul on silmas peetud loodussõbralikkust,” rääkis I.L.U. tegevdirektor Anne-Liis Ostov.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070