Autor: Kaubandus.ee • 17. august 2023

Lidl nimetati Eestis parimat hinna ja kvaliteedi suhet pakkuvaks jaemüüjaks

Šveitsis asuva rahvusvahelise organisatsiooni ICERTIAS sõltumatud uuringud näitavad, et Eesti klientide sõnul pakub just Lidl parimat hinna ja kvaliteedi suhet rahvusvahelises jaekaubanduse kategoorias.

Šveitsis Zürichis asuva rahvusvahelise sertifitseerimisühingu ICERTIAS läbiviidud küsitluse kohaselt sai Lidl Eesti klientidelt parima hinna ja kvaliteedi suhte pakkumise eest kõige rohkem hääli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070