Autor: Kaubandus.ee • 18. august 2023

Lidl avab 31. augustil teise kaupluse Narvas

31. augustil kell 8.00 avatakse Narvas Pähklimäel aadressil Kangelaste prospekt 37a Lidli kauplus. Lidl Eesti on investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse ligi kaheksa miljonit eurot.
Lidl kauplus Pähklimäel Narvas

Uus Lidli kauplus asub Kangelaste prospektil, pakkudes Narva elanikele võimalust mugavalt sisseoste teha. Avamispäeval 31. augustil ootavad kõiki külastajaid ainult Narva Pähklimäe poe jaoks mõeldud avamispakkumised, samuti mitmed üllatused ja õnneloos. Oma esimese kooliaasta alguse puhul saavad kõik Narva esimesse klassi astuvad koolilapsed Lidli poolt kingituse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700