Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2023

IKEA avas Leedus uue esinduse

24. augustil avas IKEA oma uue esinduse Baltimaades. Šiauliai IKEA planeerimis- ja tellimispunkt on kolmas IKEA väikeesindus Leedus, mille peamine eesmärk on nõustada külastajaid kodusisustuslahenduste planeerimisel.

Uues IKEA Šiauliai esinduses ootavad külastajaid inspireeriv näidistesaal, iseteeninduse ja klienditoega planeerimis- ja teenindusalad, samuti mugav eraldi külastusvooga väljastus- ja tagastusala. Šiauliais pakutakse külastajatele IKEA teenuseid nagu köökide ja hoiulahenduste planeerimine, mõõtmine, mööbli kokkupanek ja paigaldus. Kohapeal saab kaasa osta ligi 100 toodet. Koju saab esindusest tellida kogu IKEA tootevalikut, milles seast leiab üle 9000 kodusisustustoote.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070