Autor: Kaubandus.ee • 25. august 2023

E-poodidest ostetakse kõige enam elektroonikat ja kosmeetikat

Kantar Emori igakuisest e-kaubanduse seirest selgub, et elektroonika ja kosmeetika ostjate puhul on kõige enam neid, kes tegid ostu just e-poest.
E-poest tellitakse jätkuvalt palju kosmeetikat
Foto: Kalev Lilleorg

Juulikuus tegi iga teine elektroonika (53%) ja kosmeetika (50%) ostja oma ostu e-poest. Elektroonika ostjate puhul oli suurem e-poest ostjate osakaal 35-49-aastaste (65%) ja 65-74-aastaste (61%) seas, kosmeetika puhul aga 25-34-aastaste seas (63%).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700