Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2023

Forus Taxi meeskonnaga liitus suurte müügijuhtimise kogemustega Urmas Kamdron

Augustis liitus Forus Taxi meeskonnaga Urmas Kamdron, kes äriklientide valdkonnajuhina hakkab muutma taksoteenust täpsemaks, kvaliteetsemaks ja personaalsemaks.
Urmas Kamdron
Foto: Gerald Issupov

Urmas Kamdron on 20 jooksul aasta juhtinud erinevate ettevõtete müügi- ja turundusprotsesse ning omab kogemust nii Eesti tööstuses, IT-arenduses kui ka rahvusvahelistes tehnoloogiaettevõtetes. Ta on konsultandina aidanud kümneid Eesti ettevõtteid müügi- ja teenindusprotsesside parendamisel, näiteks Oracle, Bestnet, Icefire, Chekout.com. Lisaks on Kamdron tuntud raadiosaatejuht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070