Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2023

Galerii: Eesti toidu kuu keskendub toidu raiskamise vähendamisele

Eile sai avalöögi juba üheksandat korda toimuv Eesti toidu kuu, mille raames korraldatakse septembris üle Eesti arvukalt toidufestivale, laatu ja muid üritusi. Kuu programmi koordineerib Regionaal- ja Põllumajandusministeerium eesmärgiga väärtustada kohalikku tootmist ja siinset toidukultuuri. Lisaks juhitakse tarbijate tähelepanu läbimõeldud ja säästlikule tarbimisele.
Eesti toidu kuu avaüritus Tallinnas, Fotografiskas.
Foto: Karli Saul

„Peame oluliseks kohaliku toidutootmise säilimist ning väärtustame tööd ja maaelu, mille kaudu toit meie lauale jõuab. Järgneva kuu jooksul kutsun kõiki eestimaalasi osalema erinevatel toiduga seotud üritustel, kus saab soetada sügissaaduseid ning maitsta eri toidupiirkondade ja toidutootjate traditsioonilisi ja uuenduslikke tooteid,“ ütles regionaalminister Madis Kallas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700