Autorid: Sigrid Hiis, Karl-Eduard Salumäe, Ken Rohelaan • 5. september 2023

IKEA äri veereb kui lihapall

Mööblitootjate- ja müüjate konkurentsiraportist selgub, et IKEA korjab kokku kõik turul oleva raha, märkis Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.
IKEA avamine
Foto: Liis Treimann

Kui juba eelmisel aastal oli selge, et IKEA on konkurendid kaugele selja taha jätnud, siis sel aastal võib öelda, et seda trendi pole muutnud miski. "Ikea müügitulu oli eelmisel aastal 44,5 miljonit eurot ning kuna IKEA majandusaasta tulemused alles tulevad, siis saame siin veel mehist minekut näha," toob Äripäeva hommikuprogrammis välja Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700