Autor: Kaubandus.ee • 5. september 2023

Pizzakiosk vahetas omanikku

Kakskümmend aastat tagasi pereettevõttena asutatud frantsiis Pizzakiosk leidis uue omaniku. Ettevõtte omanikuks sai Fesmer OÜ, mis enne tehingut opereeris kuut Pizzakioski toitlustuskohta frantsiisilepingu alusel.
Pizzakiosk Tallinnas Soo tänaval.
Foto: Andras Kralla

Ettevõtte senised omanikud, Kurre ja Riina Ehrnsten ehitasid 20 aastaga üles 31 söögikohast koosneva võrgustiku üle Eesti, töötades välja universaalse ja eduka kontseptsiooni, mida frantsiisilepingu alusel opereerisid 18 koostööpartnerit. Kurre Ehrnsten: „Pizzakiosk on hinge ja südamega arendatud pereettevõtte ja meile oli väga oluline, et äritegevus leiaks omaniku, kes oskab seni tehtut vääriliselt hinnata ja seda edasi arendada. Usun, et andsime Pizzakioski headesse kätesse.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700