Autor: Kaubandus.ee • 11. september 2023

Venipak investeeris Eestis pakiautomaatide võrku miljon eurot

Venipak on lõpule viimas 151-st pakiautomaadist koosneva võrgu rajamist Eestis. Projekti koguinvesteering ulatub ligi 1 miljoni euroni. Nüüd kuuluvad kõik Baltimaad ühtsesse, kolmes riigis kokku üle 600 pakiautomaadist koosnevasse võrku. Venipaki järgmised plaanid on seotud Hollandis ostetud e-kaubanduse hulgifirma ning äri arendamisega Lääne-Euroopas.
Foto: Veinpak

"Viimastel aastatel oleme Balti riikides investeerinud pakiautomaatide võrgu arendamisse umbes 5 miljonit eurot. Klientide kasutuses on ligi 600 kontaktivaba pakiautomaadiga võrgustik – lisaks Eestile on Venipakil Leedus 251 ja Lätis 201 pakiautomaati," rääkis Venipaki tegevjuht Justas Šablinskas. Ta rääkis, et nad uuendasid ka saadetiste sorteerimise terminale ja e-poodidele pakutava täisteenuse (e-fulfillment) taristut.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700