Autor: Kaubandus.ee • 12. september 2023

Sandman hakkas pakkuma e-kaubanduse ettevõtetele lao- ja logistikateenust

Eesti juhtiv kodutehnikakaupade maaletooja Sandmani Grupi AS laiendas oma tegevusvaldkonda ning hakkas robotlao baasil pakkuma ka teistele e-kaubanduse ettevõtetele lao- ja logistikateenust. Seni on Sandmani lao- ja logistikakeskuse peamine kasutaja olnud Euronics.
Foto: Andres Raudjalg

Ettevõtte logistikadirektori Rivo Reinsoni sõnul töötab 2 miljonit eurot maksma läinud AutoStore robotladu väga efektiivselt, mis lubab pakkuda Euronicsi kõrval lao- ja logistikateenuseid ka teistele e-kaubanduse ettevõtetele. „Suudame muuta e-kaubanduse tellimuste täitmise kiiremaks, kaupmehe jaoks mugavamaks ning igal hetkel jälgitavaks. Meie 28 robotit on võimelised tunnis käitlema kuni 600 kasti ja see võimaldab komplekteerida klientide tellimusi juba alates 20 sekundist pärast ostutehingu sõlmimist,“ selgitas Reinson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700