Autor: Kaubandus.ee • 12. september 2023

Solarises avati põhjalikult uuenenud Delice Solaris

Täna avati Tallinnas Solarise keskuses taas Delice’i toidukauplus, mis oli renoveerimistöödeks kaks kuud suletud.
Uuenenud Delice
Foto: Egert Kamenik

Delice'i kontseptsioon, logo, visuaalne identiteet, kaupluse sisekujundus ja reklaamikeel on saanud täieliku uuenduse. Itaalia linnaturulikust keskkonnast inspireeritud Delice toob Vahemere päikeseranniku linnaväljaku otse Tallinna südamesse. Gurmeekaubad ja kohapeal valmivad Delice’i köögi maitsvad road on uue kontseptsiooniga kaupluses veelgi enam rõhutatud, edastab pressiteade.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700