Autor: Kaubandus.ee • 19. september 2023

Neste Eesti sai uue juhi

Neste Eesti peadirektorina alustas Matti Tähti, kes töötas eelnevad 13 aastat Neste Soome jae- ja äriklientide müügivaldkonna juhtivatel kohtadel, kus tema tööülesanded olid seotud tanklavõrgustiku, hangete ja hinnastamisega.
Matti Tähti.
Foto: Oleg Hartsenko

Seoses kuueaastase ametiaja lõppemisega Eestis, siirdus senine peadirektor ja juhatuse liige Dennis Antamo tagasi Neste kontserni juurde Soome ning tema positsiooni Eestis võttis üle Matti Tähti. Neste Eesti juhatus on kaheliikmeline ja sinna kuuluvad Matti Tähti ja Ülle Tamme.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700