Autor: Raigo Pajula • 25. september 2023

Galerii: Müügijuhtimise aastakonverents 2023

22. septembril toimus Kultuurikatlas Müügijuhtimise aastakonverents, kus müügivaldkonna otsustajad kogunesid, et vaadata üle kasvupotentsiaal tänasel kriisihõngulisel turul ja timmida aasta 2024 müügiplaane.

Fotod: Raigo Pajula

Foto: RAIGO PAJULA
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700