Autor: Maarit Eerme • 26. september 2023

Sportland Eesti uueks juhiks sai Kaidi Kask

Sportland Eesti uue tegevjuhina asus septembri alguses tööle 25 aastat kaubanduse valdkonnas tegutsenud Kaidi Kask, kes varem töötas LPP Estonia ja LPP Finland tegevjuhina ning enne seda JYSKi tegevjuhina.
Sportland Eesti uus juht Kaidi Kask
Foto: Iti-Pätrik Järve

Kaidi Kask võtab ameti üle Sportland Eesti tegevjuhina viimased kolm ja pool aastat tegutsenud Nelli Pormeistrilt (varem Nelli Nilson), kes jätkab Sportland International Grupis jätkusuutlikkuse valdkonna juhina.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070