Autor: Kaubandus.ee • 28. september 2023

Lõuna-Eestis üritati toidu ja esmatarbekaupade vargusi suvel mullusest seitse korda rohkem

Enamiku suurte poekettide kauplusi valvava Viking Security andmetel üritati Lõuna-Eestis sel suvel toitu, hügieenitarbeid ja muud esmavajalikku varastada üle seitsme korra sagedamini kui eelmisel aastal ning need jäid varastele näppu isegi sagedamini kui alkohol.
Foto on illustratiivne.
Foto: Robin Roots

Viking Security mehitatud valve juhi Juhan Aia sõnul olid vargad suvel üle Eesti aktiivsemad kui mullu, aga muid näitajaid ületas mäekõrguselt tavaliste olmekaupade varguskatsete kasv Lõuna-Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700