Autor: Riina Jussila • 10. oktoober 2023

87aastane kauplusepidaja ei lase end kellelgi välja süüa

Pikalt remondis olnud Vana-Kalamaja tänav on lõpuks avatud. Sealne sigin-sagin andis justkui uue hingamise ka legendaarsele kodutarvetepoele Alma Äri – kunded voorivad kaupluse uksest sisse-välja ootamatult hoogsalt.
Alma pood on pisike, kuid see mahutab korralikult ja mõistagi teab proua täpselt, kus mis asi asub.
Foto: Liis Treimann

Poe 87aastane perenaine Alma Sooäär on üle elanud rahareformid, suurte kaubanduskeskuste tuleku ja koroonapiirangud. Ta ütleb, et pole äri tehes mitte kordagi midagi kahetsenud. “Ma teeksin seda kõike täpselt samamoodi,” sõnab ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700