Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2023

Viru Keskuses avati GANTi uusima kontseptsiooniga pood

Rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteetkaubamärk GANT avas oma uue esinduskaupluse põhjaliku värskenduskuuri läbinud Viru Keskuses. Värske kontseptsiooniga kauplus on Londoni ja Stockholmi järel üks esimesi omataolisi terves Euroopas.
Foto: Kalev Lilleorg

GANT Eesti kaupluste tegevjuhi Julius Nurmoja sõnul on GANT-i klientuur Eestis viimastel aastatel jõudsalt laienenud. „Kui 15 aastat tagasi Eestis esimene GANT esinduspood avati, oli hinnaklassi mõttes tegu pigem luksusbrändiga – Soomes ja Rootsis laialdaselt tuntud ja tavaline, aga meie tarbijate jaoks kallivõitu. Vahepeal on aga elatustase Eestis tõusnud ning meie poodi leiab tee järjest enam inimesi, kes hindavad rõivaste puhul vastupidavust ja kvaliteeti. Eriti hea meel on näha, et ka keskkonnateadlik noorem klientuur eelistab kiirmoe asemel järjest enam kaupa, mille tootmisprotsess on vastutustundlikum ning mis kestab kauem,“ leiab Nurmoja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700