Autor: Kaubandus.ee • 10. oktoober 2023

Uute sõiduautode müük püsib plusspoolel

Eestis püsib uute sõiduautode müük üheksa kuu kokkuvõttes plusspoolel, septembris kasvas ka elektriautode osakaal, teatab AMTEL.
Toyota on jätkuvalt müügitabeli liider.
Foto: Liis Treimann

Septembris müüdi Eestis 1733 uut sõiduautot, mis jäi eelmise aasta sama kuu tulemusele alla 4,3%. Kokku on tänavu üheksa kuuga Eesti automüüjad andnud klientidele üle 17 454 uut sõiduautot ehk 7,9% rohkem kui möödunud aasta samal perioodil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700