Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2023

Värskelt avatud Mohito on pärnakate jaoks atraktiivne töökoht

Uenduse läbinud Pärnu Mohito avas pärast nelja aastat taas uksed. Moekaupade turuliidri LPP portfelli kuuluv Mohito on kohalike seas atraktiivne tööandja - kaupluse ühele kohale kandideeris 46 inimest.

Neli aastat tagasi Port Arturis tegutsenud Mohito kauplus avas pärast nelja aastat Pärnus taas uksed, sel korral aga paarsada meetrit eemal Pärnu keskuses. Tegu on uusima kontseptsiooni ja järjekorras kuuenda Mohito kauplusega Eestis, mis võtab keskuse esimesel korrusel enda alla ligi 400 ruutmeetrit kaubanduspinda ja tekitab Pärnusse juurde kuus uut töökohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700