Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2023

Sõbralt Sõbrale kauplusekett sai uue juhi

Sõbralt Sõbrale kaupluseketi uueks tegevjuhiks sai mitmete ühiskondlike algatuste eestvedaja Maiko Kesküla, kes asus ametisse 1. oktoobril. Senine juht Kaspar Nummert võttis kevadel vastu uued väljakutsed.
Maiko Keskküla

Maiko Keskküla tõdeb, et oma isikuomadustest tulenevalt läheb ta kergesti kaasa uuendustega aga elu on teda piisavalt õpetanud, et huupi pole mõtet tormata, mistõttu asub ta ühe esimese asjana Sõbralt Sõbrale ettevõttes tegelema pikema plaani ehk strateegia loomisega, et kõik uuendused lähtuksid põhiväärtustest ja ettevõtte konkurentsivõimelisuse kasvatamisest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700