Autorid: Sigrid Hiis, Maarit Eerme • 20. oktoober 2023

Bauhofis alustas tööd kolm uut juhti

Bauhofiga liitus finantsjuht Andrei Sergejev, kommertsdirektor Dmitrijs Jurgelevics ning müügi- ja turundusjuht Marge Kikas. Bauhofi tegevjuht näeb uutes tiimiliikmetes kompetentsi ja oskust teha tulemusi.
Finantsjuht <strong >Andrei Sergejev</strong>

Finantsjuht Andrei Sergejevit kõnetas Bauhofis uus ja huvitav roll. „Finantsjuhi positsioon ning väljakutsed eesmärkide osas tekitasid soovi meeskonnaga liituda. Samuti aitas kaasa varasem koostöökogemus Edvinasega,“ selgitas Sergejev Bauhofi tiimiga liitumise põhjuseid. „Uuel ametikohal soovin rakendada juba olemasolevaid oskusi ja teadmisi, et Bauhofi eduloole kaasa aidata,“ räägib uus finantsjuht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700