Autor: Kaubandus.ee • 26. oktoober 2023

Maxima võtab praktikale erivajadusega noori

Juba teist aastat järjest saavad Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse noored osaleda Maxima Haabersti kaupluses tööpraktikal ning harjutada kauba välja panemist. Maxima loodab, et hiljem tulevadki noored Maximasse tööle.
2022. aasta praktikandid koos Maxima personalijuhi Lea Kimberi ja Astangu keskuse kaubanduse abitöötaja eriala vanemõpetaja Riina Kippaga.
Foto: Maxima Eesti

Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuses valmistatakse tööealisi erivajadusega inimesi ette tööle minekuks ja iseseisvamaks eluks. Ühe inimese ümber on koondatud spetsialistidest koosnev meeskond – õpetajad, rühmajuhendaja, sotsiaaltöötaja, psühholoog, erinevad terapeudid, tööhõivespetsialist. Koos pannakse paika individuaalne tegevuskava, milles inimene sõnastab oma unistused ja eesmärgid, mille poole püüelda

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700