Autorid: Harro Puusild, Kaubandus.ee • 2. november 2023

Saku Õlletehas: meil on läinud prognoositust tagasihoidlikumalt

Saku Õlletehase juht Jaan Härms tõdeb, et tootmis- ja müügimahud on langenud kuna otseselt ollakse sõltuvuses sellest, kui hästi inimestel päriselt läheb.
Härms rääkis, et Saku Õlletehase äri olemus on lihtne, seda on kerge prognoosida ja valdkond on stabiilne.
Foto: Liis Treimann

"Peaksime müügihinda tõstma, aga seda ei ole lihtne teha, sest müük on elastne. Me ei taha väga hinda tõsta ja joogitööstus ongi hindade muutmises väga tagasihoidlik," kõneles Saku Õlletehase juht Jaan Härms. Ta lisas, et samal ajal kui toit on üsna palju kallinenud, on jookide hinnatõus jäänud poodides pigem tagasihoidlikuks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700