Autor: Harro Puusild • 3. november 2023

Stockmanni müügidirektor tootjatele: tootel peab olema lugu

Tootel peab olema lugu ja põhjus, miks tarnija seda meile pakub, rääkis Stockmanni müügidirektor Mairika Juhandi neljapäeval toimunud ostujuhtimise aastakonverentsil. Ta jagas soovitusi ja näpunäiteid, mida tasuks tarnijatel suhtluses Stockmanniga arvestada ja vältida.
Stockmanni müügidirektor Mairika Juhandi.
Foto: Marko Mummm

Stockmanni reeglid tarnijatele on suurte jaekettide tingimustega võrreldes mõnevõrra erinevad, selgitas Mairika Juhandi konverentsil. Juhandi sõnul ei koorma Stockmann oma tarnijaid liigselt lepingupunktidega ja suhtlemine on paindlik, aga seejuures on kaubamajal partneritele siiski ka väga selged ootused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070