Autor: Kaubandus.ee • 6. november 2023

iDeali rekordiline käibekasv tuli iPhone’de müügist, ära langes B2B

iDeal Group AS avaldas oma majandusaasta aruande, millest selgub, et kuigi aasta esimene pool oli lootustandev, siis teine pool kannatas majanduse jahenemise ja inflatsiooni käes.
iDeal kauplus Solarise keskuses. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

iDeal Group AS tegi eelmisel majandusaastal rekordilise käibekasvu - üle 68 miljoni euro, teenides sealjuures 1,3 miljonit eurot kasumit. „Käibekasv on Eestis tingitud suuresti ainult iPhone telefonide müügist, Lätis valdavalt kõikidest kategooriatest ühtlaselt, v.a. Macid, kus kasv oli tagasihoidlik. Esimene poolaasta oli ootuspärane, kuid aasta teine pool kannatas juba majanduskliima jahenemise ja inflatsiooni käes,“ selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070