Autor: Kaubandus.ee • 7. november 2023

Viimastel kuudel püsib uute sõiduautode müük stabiilsena

Tänavuse aasta teises pooles on uute sõiduautode müük püsinud kuude lõikes stabiilsena, aga on eelmise aastaga võrreldes plussis.
Foto: Liis Treimann

Eestis müüdi oktoobris 1726 uut sõiduautot ja enam-vähem samas suurusjärgus (ca 1700-1800) oli müük ka juulis, augustis ja septembris. Eelmise aasta oktoobrikuuga võrreldes kasvas uute sõiduautode müük aga 3,2%. Kümne kuuga on klientidele tänavu üle antud kokku 19 180 uut sõiduautot, mis ületab möödunud aasta sama perioodi tulemuse 7,4%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700